3 razloga za svakodnevno korišćenje masažera sa infracrvenim svetlom

Početna > Blog

Infracrveni zraci su nevidljivi talasi energije, koji prodiru duboko u tkivo, mišiće i kosti. Energija iz ovih talasa povećava temperaturu tela i prijatno greje tretirane mišiće. Masaža nogu, kombinovana infracrvenom toplotnom terapijom ima značajne pozitivne efekte na umorne i bolne noge.

Opušta krute mišiće

Masaža nogu kombinovana sa grejanjem infracrvenim zracima je efektivna terapija za oslobađanje od stresa i opuštanje krutih mišića. Toplota čini čuda kad je u pitanju relaksacija mišića, a uz masažu, čvorovi i grčevi će lako nestati. Prijatan osećaj toplote je odličan način da se smanji stres i da se opusti celo telo, ne samo noge.

Ubrzava cirkulaciju

Infracrvena toplota povećava temperaturu stopala, opušta mišiće, i na taj način smanjuje pritisak na krvne sudove i stimuliše krvotok. Brža cirkulacija krvi u nogama omogućava da mišići dobiju dovoljno kiseonika, a to dovodi do zdravog funkcionisanja i do bržeg oporavka od povreda i upale mišića.

Ublažava bol

Posle dugog stajanja ili naporne šetnje, noge su često teške i bolne. Masaža kombinovana sa toplotnom terapijom pre spavanja će ublažiti bol u nogama i fino ih ugrejati. Infracrveni zraci prodiru duboko u mišiće i pomažu u terapiji kod bolnih upala mišića ili zglobova.

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".