Kako da rekreirate ambijent salona za masažu kod kuće?

Početna > Blog

Odlazak u salon za masažu je uvek prijatno iskustvo, ali zamislite da ne morate napustiti svoj dom kako biste uživali u opuštajućoj masaži stopala! Pomoću masažera nogu i naših saveta možete da priredite sebi vrhunski doživljaj u udobnosti svog doma!

Za odlazak na masažu stopala su potrebne brojne pripreme – prvo se morate raspitati i proveriti cene, morate da zakažete termin i da svoje obaveze uskladite sa njim, pa je tu vožnja do salona i nazad... Imati masažer nogu kod kuće definitivno ima svoje prednosti!

Ambijent iz salona možete da rekreirate i u svom domu, bez puno priprema. Pripremite svoj Medivel masažer nogu i u nekoliko koraka priredite sebi jedno zaista opuštajuće iskustvo!

Prigušite svetla! Ako ne postoji opcija da smanjite osvetljenje u prostoriji, možete da upalite samo noćnu lampu, efekat će biti sličan.

Smestite se udobno! Neće vam biti potreban krevet za masažu! Smestite se u omiljenoj fotelji ili na kauču i uživanje može da krene!

Pustite muziku! Možete pustiti svoje omiljene balade, klasičnu muziku, senzualnu muziku za masažu ili umirujuće zvuke šume i potoka – sve to ćete lako pronaći na internetu, na omiljenom video portalu.

Upalite sveće! Uz potrebne mere opreza, upalite nekoliko aromatičnih sveća prema svom ukusu!

Ugodite sebi! Ukoliko niste tip za ovakvu vrstu relaksacije, muziku možete zameniti omiljenom serijom, a miris sveća mirisom kokica. Ono što je bitno jeste da uživate i da izvučete najbolje iz masaže nogu!

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".